dilluns, 6 de febrer del 2012

5 de juliol de 2011: COMUNICAT DELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES DE GANDIA TELEVISIÓ

[foto X.F.]

Volem manifestar que:

Lamentem la forma en què s'ha produït el tancament de les emissions de Gandia Televisió, sense preavís a la plantilla de treballadores i treballadors, desconeixent totalment a dia de hui quin és el nostre futur laboral.
Els/les treballadores de Gandia Televisió a hores d'ara, 5 de juliol, no tindrem la possibilitat de veure la nostra producció a les emissions de cap canal de la TDT, després de l'apagada del senyal que es va produïr ahir a les 14:30h.
La Safor es queda sense senyal d'una televisió pública que ha donat cobertura a la informació de Gandia i també de la comarca de manera puntual des de 1988.
Respecte a les informacions fetes públiques sobre la inviabilitat del cost anual d'1,7 milions d'euros anuals, hem de dir que la xifra s'allunya molt del cost d'una plantilla conformada per 25 persones en aquests moments.
Per tot això, convoquem les entitats públiques, cíviques i socials de la Safor que es solidaritzen amb els treballadors i treballadores de Gandia Televisió a la concentració convocada per a demà dimecres 6 de juliol a les 20:00h a la plaça Major de Gandia.

Amb el lema:

SÍ A LA TELEVISIÓ PÚBLICA DE GANDIA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada