dimecres, 1 d’abril del 2015

Comunicat de premsa

Als mitjans de comunicació i la ciutadania de Gandia:

El tancament il·legal de GandiaTV costarà 1,3 milions d’euros a l’Ajuntament.
El Tribunal Superior estima el recurs presentat pels treballadors i reconeix els salaris de tramitació dels treballadors, més de 900.000 euros, que se sumen als 360.000 de les indemnitzacions per acomiadament improcedent.
El govern del PP, lluny d’explicar la realitat a la ciutadania, s’excusa en què l’Ajuntament no ha estat condemnat directament, però oculta que és qui s’ha de fer càrrec dels deutes i obligacions de l’empresa municipal condemnada, Iniciatives de la Comunicació de Gandia en Liquidació. El fet d’estar en liquidació impossibilita la readmissió, però no el pagament. Si Iniciatives de Comunicació de Gandia no el pot assumir, se n’ha de fer càrrec el seu soci únic i hereu universal: l’Ajuntament de Gandia i per tant, la ciutadania, víctimes de nou de la nefasta gestió del govern del PP per a beneficiar els interessos privats en perjudici dels públics.
Javier Reig ha mentit la ciutadania, com pot comprovar qualsevol periodista que contraste la sentència amb qualsevol advocat mercantil. Ell mateix, poc després de produir-se l’acomiadament, ens va reconèixer privadament que l’Ajuntament de Gandia tenia les de perdre, com així ha passat. Això no ha impedit que allargaren innecessàriament el procés judicial i el patiment de 23 famílies que han esgotat l’atur. Tot això mereix dos adjectius: cínic, per comptar mentides conscientment i sàdic, per prolongar el dolor dels afectats.
Per a nosaltres esta legislatura no ha estat la del Ahora Empleo sinó la del Ahora Dolor. Un dolor del que són responsables els 13 regidors que van votar a favor del tancament: Arturo Torró, Víctor Soler, Carla Ripoll, Guillermo Barber, Emi Climent, Vicent Gregori, etcètera. Com que sabem que la voluntat dels sàdics que ens governen és allargar al màxim el nostre sofriment, esperem que les eleccions de dintre de dos mesos els deixen, com a nosaltres, al carrer. El seu comiat però, serà demòcratic i procedent, just al contrari que el nostre. I si foren com han de ser, haurien de ser els 13 regidors del dolor els que pagaren de la seua butxaca l’1,3 milions d’euros: la divisó és fàcil a 100.000 per cap. No és just que ho acabem pagant els de sempre: la ciutadania de Gandia.
Per a qüestions tècniques inherents a la sentència i el procés de cobrament que ara comença, intentarem organitzar una roda de premsa amb els nostres advocats perquè els resolguen els dubtes. Gràcies per la vostra comprensió i el vostre suport.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada